Soluții complete de marketing croite nevoilor tale!
Marketing
Marketing
Creștem vanzările si cota de piața a afacerii tale în mod efficient! Servicii complete potrivite obiectivelor tale!
AdWords
AdWords
Ne asigurăm că ajungi la clienții doriți prin campanii de performanță optimizate. Crește numărul de clienți la cele mai mici costuri!
Web Design
Web Design
Website-ul afacerii tale reprezintă oglinda ta în mediul online precum și cel mai important instrument de vânzare! Noi ne ocupăm de imaginea ta pentru a transmite mesajul dorit și a maximiza vânzarile!
FB & Instagram Ads
FB & Instagram Ads
Fie că ai un brand visual, vrei să crești vizibilitatea afacerii sau sa crești vânzările, Facebook si Instagram sunt platformele ideale pentru a crește, pentru a vinde si pentru a devenii cunoscut prin campanii optimizate obiectivelor tale.
SEO
SEO
Orice achiziție începe cu o căutare pe Google. Optimizarea paginilor pentru a ajunge în topul căutarilor organice reprezintă cel mai bun mod de a genera vânzari constante! Propulseză-ți afacerea în topul căutarilor!
Grafica & Print
Grafica & Print
Echipa noastră de designeri va transpune mesajul tău într-un mod vizual atrăgător pentru potențialii clienți! Identitatea vizuală este esențială în mediul online de astăzi! Fie că ai nevoie de un banner, de o reclamă video sau de articole promoționale noi îți suntem alături!
E-Commerce
E-Commerce
Simplificam vânzarea online prin oferirea de soluții complete de E-Commerce! Noi te ajutăm sa îți duci afacerea la nivelul următor prin crearea de magazine online la cheie cuplate cu toate instrumentele necesare pentru succes. Pune vânzarile pe pilot automat!
Branding
Branding
Identitatea în mediul online este cartea ta de vizita! Consultanții noștri sunt pregaitiți să implementeze cele mai bune strategii pentru a întiparii imaginea ta in conștiința sociala a publicului! Tu ce te diferențiezi de concurență?
Esti la un click distanță de noi orizonturi!
//ekronmedia.ro/wp-content/uploads/2019/07/imageedit_1_3987415302.png